Holistische Natuurgeneeskundige Therapie werkt complementair aan gezondheidsherstel op alle niveaus van energie: fysiek, etherisch, gevoelens, gedachten en bewustzijn. De therapie richt zich op het behandelen van oorzaken van klachten: Geen symptomen worden bestreden, maar probleemoplossend wordt gewerkt.
Oorzaken van klachten zijn in het leven ontstane beschadigingen, zwaktes, verstoringen of belastingen, die zich zowel in het lichaam, in de geest als op energetisch gebied kunnen bevinden. Denk bijvoorbeeld aan de belasting van schadelijke stoffen die we binnenkrijgen of een onbalans in de vitaminen- of hormoonhuishouding, maar ook de negatieve invloed van belastende gevoelens of gedachten. Op alle verstoorde aspecten wordt gewerkt, om zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid te herstellen. Een klacht, hoe chronisch en van welke aard dan ook, verdwijnt als de oorzaken ervan zijn verwijderd.

Ik werk met de meridiaan- en de 5 elementenleer uit China, de chakraleer uit India en met de 5 principes van de natuurgeneeskunde:

Energie: doorstroming en versterking van meridianen, chakra’s, aura;
Prikkeloverdracht: versterken van het zenuwgestel;
Drainage: bevorderen van fysieke en psychische afvoer van afvalstoffen;
Voeding: opname en omzetting;
Geestelijk welzijn: verbeteren van humeur, stemming, houding.

Klik hier voor meer informatie.