Veelgestelde vragen

Wat betekent Holistisch?
Het woord ‘Holistisch’ is afgeleid van Heel: Als één geheel zien. Er wordt verder gekeken dan alleen naar je fysieke lijf, ook op je psyche en het functioneren van de energiesystemen wordt gewerkt : De chakra’s, meridianen en aura. Dit alles hangt met elkaar samen en heeft invloed op je fysieke en geestelijke gezondheid.

Wat is energie?
Energie is trilling/frequentie/resonantie. Alles vibreert en is in beweging, alles is energie. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trillingspratroon (eigenfrequentie), meetbaar in Hertz, volt en volume. Zo heeft gezond slijmvlies een frequentie van 4,2 Hz en een gezonde galblaas een frequentie van 4,9 Hz. Alles heeft een eigenfrequentie, welke bepaalt wat het is, hoe het er uitziet en hoe het zich gedraagt. Op het principe van trilling zijn de behandelingen gebaseerd.

Wat zijn energieblokkades?
Energieblokkades zijn in het leven ontstane beschadigingen, zwaktes, verstoringen of belastingen, die zich zowel in het lichaam, in de geest als op energetisch gebied kunnen bevinden. Wanneer de auralagen, chakra’s, meridianen, klieren, bloedsomloop, zenuwgestel, spierstelsel, hersenen en organen niet goed functioneren kun je geestelijke en lichamelijke aandoeningen krijgen, die klachten veroorzaken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van de hoeveelheid oorzaken die onder de klachten liggen. Een klacht verdwijnt als de oorzaken ervan zijn verwijderd. Het behandeltrajekt is per persoon uniek. De intake geeft hier verheldering over.

Hoe te weten wat de oorzaken van een aandoening zijn?
Met de biosensortestmethode wordt de behandelweg van de ene oorzaak naar de andere, in een voor jou persoonlijke volgorde en tijdsbestek, verkregen.

Ik wil zo snel mogelijk van mijn klachten afkomen. Waarom zijn de consulten maandelijks en niet elke week?
In elk consult wordt een hoofdmiddel gegeven wat breed en diep werkt op jouw lichaam, chakra’s en aura en jouw zelfhelingsvermogen activeert om de oorzaak van klachten te genezen. Welk tijdsbestek daarvoor nodig is verschilt per persoon en per keer. Meestal kan na 3 of 4 weken de volgende verstoring aangepakt worden. Naar behoefte kan er in de tussentijd gekeken worden naar ondersteuning.