Helende klanken

Elke behandeling die mijn cliënt krijgt is het hoofdmiddel dat diegene op dat moment nodig heeft. Middelen of behandelingen kunnen ondersteunend werken, maar een hoofdmiddel is een middel of behandeling wat daadwerkelijk onderliggende oorzaken van klachten aanpakt. Een oorzaak van een klacht kan bijvoorbeeld belastende gedachten zijn, een verstoring in de mentale laag van de aura. Behandelen met klanken, zoals met klankschalen, kan direct een rustgevend effect geven.

In de praktijk heb ik verschillende klankschalen staan die ik gebruik. Hoe groter de klankschaal, hoe lager de toon. Ze verschillen in frequenties. De frequentie en dus de trilling van de klank werkt door op o.a. het herstel van, met name, de etherische vorm van chakra’s en de energiedoorstroming naar de bijbehorende fysieke en psychische systemen. Het werkt zo op meerdere vlakken door!

Ook zingen of luisteren naar een specifieke klank heeft een effect op jou. Probeer maar eens uit! Specifieke toonhoogtes en klanken (bijv. OE, AA, OO) kan je elk verschillend ervaren. Voel je verschil?

Wees welkom voor een klankbehandeling in de praktijk, als je daar nieuwsgierig naar bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *