Ontstoren

In ons leven worden we blootgesteld aan factoren die een verstorende invloed kunnen hebben op ons lichaam en onze psyche. Denk aan stoffen in voeding, drinken, contactstoffen, straling, stress, pathogenen, medicatie. Maar ook relaties en overtuigingen die we hebben kunnen onze balans verstoren. Op de plekken die verstoord raken is de trilling ervan lager dan het hoort te zijn. Alles heeft een eigen uniek trillingspatroon, ook onze cellen en organen.

Met de methode Quantum-Touch Allergy wordt de trilling op deze plekken verhoogd, waardoor deze weer wordt zoals het hoort te zijn. De reacties op de verstoringen, zoals hooikoorts, allergieën, hoofdpijn of buikklachten, worden hierdoor gereset en getransformeerd. Dit gebeurd met behulp van ademhaling, bewustzijnstechnieken en massage van de ruggengraat.

Cliënten ervaren dat één resetbehandeling al verlichting kan geven. Met behulp van Quantum-Touch kom je meer in verbinding met je lijf en je gevoel. Het is een snelle en tegelijkertijd krachtig werkende methode, die ook aan te leren is zodat je het thuis zelf ook kan toepassen.

Voel je vrij contact op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak!