Quantum Touch (Allergy)

Quantum Touch is een methode die gebruikmaakt van de kracht van de kwantumfysica ( de tak van de natuurkunde die zich richt op de wetenschap van de kleinste deeltjes in het universum, zoals atomen, elektronen en fotonen) om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. De methode gaat uit van het principe van trilling: Het principe dat alles energie is en met elkaar verbonden is. Dat wil zeggen dat alles vibreert en in beweging is. Trilling wordt ook wel frequentie of resonantie genoemd.

Alles dat bestaat heeft een uniek trillingspatroon. Elk mens, elke cel en ieder orgaan heeft zijn eigen unieke trilling. Maar ook elk product, zoals contactstoffen, voeding en medicatie heeft een eigen frequentie. De uitwisseling van informatie tussen organen en alle lichaamssystemen onderling, voeding die we eten en alle omgevingsfactoren bepaalt onder andere hoe ons lichaam functioneert en of ons lichaam in balans is. Trillingen van voeding, beweging, medicatie, maar ook werk en relaties kunnen je versterken zodat je je gezonder voelt óf ze kunnen je verzwakken zodat je je ziek kan voelen.

Een ongezond orgaan of pijn op een plek in of op het lichaam heeft een lagere trilling dan het hoort te hebben. Tijdens een Quantum Touch behandeling wordt de energie/trilling van het lichaam (op die plek) gestimuleerd en verhoogd om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te activeren en te versnellen. Verstoringen worden gereset. Dit gebeurd met behulp van ademhaling, bewustzijnstechnieken en massage van de ruggengraat.

Quantum Touch Allergy kan helpen bij een breed scala aan aandoeningen, waaronder chronische pijn, diverse allergieën (voedselallergie, hooikoorts, huisstofmijtallergie), stress, depressie, angst maar ook sportblessures. Het kan ook helpen bij hoofdpijn, slaapproblemen en spijsverteringsproblemen. Het is een krachtige methode die veilig kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen om fysieke en emotionele gezondheid te bevorderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *